Financiering & beleggen

Aantrekken van geld

In een wereld die steeds meer mogelijkheden biedt voor het aantrekken van geld en tegelijk onder sterk toezicht staat, zijn wij uw juridische one-stop-shop. Wij hebben een grondig zicht op de financiële markt en volgen nauwgezet alle belangrijke ontwikkelingen, voor u.

Wij weten welke route u moet volgen om uw financiering of beleggingsproduct te realiseren. Of u nu geld aantrekt op een traditionele manier, zoals via het uitgeven van aandelen of obligaties, of via een modern initiatief, zoals crowdfunding of een ICO, de wijze waarop u beleggers moet informeren en de beoordeling van uw product is in alle gevallen vergelijkbaar.

Vanuit een ondernemersgedachte kijken wij met u mee. Wij kennen de wet door en door en zijn experts in het opstellen van:

  • Documenten om beleggers te informeren: prospectus, informatiedocument of white paper
  • Goede contracten en voorwaarden
  • Officiële communicatie en correspondentie met de AFM, DNB of ander toezichthouders.

Markttoegang

Vertegenwoordigt u een betaaldienstverlener (PSP), EGI, beleggingsonderneming of een partij die zich bezighoudt met financiering? Strauswolfs heeft op het gebied van markttoegang de beste advocaten. Wij vragen vergunningen voor u aan, verzorgen de compliance documentatie, waaronder het AML-beleid, en uiteraard regelen wij dat alles voldoet aan de nieuwste standaarden.

Wat u mag verwachten van de financiële experts van Strauswolfs

Grondige kennis van de wet en inzicht in de materie; slim gebruik (waar mogelijk) van de vele uitzonderingen die de wet biedt; heldere en begrijpelijke taal.