Gezocht: Advocaat-partner Corporate & Commercial Litigation

Ter versterking van ons legal team komen wij graag in contact met geïnteresseerde advocaten Corporate & Commercial Litigation.  Wij hebben op ons kantoor aan het IJ in Amsterdam een plek voor een advocaat-partner. Strauswolfs is een corporate powerhouse en wij zijn, naast juridische experts, voor veel van onze cliënten trusted boardroom advisors.

Wij denken aan een ervaren procesrechtadvocaat, die binnen zijn of haar praktijk nog voldoende ruimte heeft om voor de bestaande cliënten van ons kantoor op te treden. Een ondernemer die, net als wij, bouwt aan duurzame en solide relaties, en er niet voor terugdeinst om op het hoogste managementniveau mee te denken, en daarna in is voor een potje tafelvoetbal of ping pong.

Strauswolfs werkt voor vele mooie bedrijven en gedreven entrepreneurs, zowel gevestigde namen als veelbelovende scale-ups. Ons portfolio is zeer divers. Het overkoepelende kenmerk is dat al onze cliënten gave dingen doen en hun juridische, en soms ook strategische, vragen volledig aan ons toevertrouwen.

Is de advocatuur voor jou een levensstijl en veel meer dan alleen een baan? Zie jij jezelf als de sparringpartner van succesvolle en ambitieuze ondernemers? Lijkt het je dan ook nog eens leuk om onderdeel te zijn van een hecht en groeiend legal team? Neem dan contact met ons op en laten we kennismaken tijdens een lunch bij een van onze favoriete restaurants.

Heb je zelf geen interesse en je kent wel dé persoon voor deze positie, laat het ons weten. Wij hebben een aantrekkelijke beloning voor de gouden tip.

Contactpersoon: Jonathan Lugg, +31 (0)20 238 41 53 en e-mail.