Te huur! Kantoorunit Jollemanhof 150

Word jij onze nieuwe buren? Strauswolfs heeft een sfeervolle kantoorruimte beschikbaar. Gelegen op steenworp afstand van Amsterdam CS en vlakbij een snelwegafrit. Met als uniek kenmerk een badkamer voor de sportieve medewerkers die op de fiets komen. De kantoorunit is ca. 189 m² en multifunctioneel in te richten. Een bezichtiging plannen kan via het contactformulier onderaan de pagina.

Klik op de thumbnails onder de grote foto om alle foto’s te bekijken.

Multifunctionele kantoorruimte te huur in Amsterdam, met de optie van een woon/werk-toepassing of deelverhuur. Een elegante zichtlocatie aan de Piet Heinkade op 10 minuten lopen van het centraal station, met de halte van tram 26 (CS-IJburg) voor de deur en vlakbij een snelwegafrit.

Gelegen tussen authentieke Amsterdamse pakhuizen in een bedrijvige omgeving met veel horeca en andere kantoren. Een ideale ruimte voor start-ups, praktijkbeoefenaars en co-working initiatieven tot 12 werkplekken (in geval van deelverhuur tot 6 werkplekken). De totale oppervlakte is 189 m² (bij deelverhuur 123 m²).

INDELING
Begane grond: entree, een klein kantoor/bespreekkamer van ca. 10 m² met eigen voordeur, wc, grote kantoorruimte van ca. 66 m² met keukenunit met vaatwasser en koelkast voor koffiepantry, trap naar boven, opbergruimte.

Eerste verdieping: (lunch/vergader)ruimte met keuken van ca. 50 m², badkamer met douche en bad, separate wc, kantoor van ca. 15 m².

Het huren van een of meer parkeerplaatsen behoort tot de mogelijkheden.

HUURPERIODE
Kortere (vanaf 3 maanden) en langere huurperioden zijn bespreekbaar.

HUUROVEREENKOMST
Het betreft een onderhuursituatie. Een (onder)huurovereenkomst wordt opgesteld volgens het model door de Raad voor Onroerende Zaken.

HUURPRIJS
€ 225,00 per m² per jaar plus € 40,00 servicekosten per m² per jaar, te vermeerderen met BTW. De totale huurprijs, inclusief servicekosten, per jaar bedraagt € 50.085, te vermeerderen met BTW.

In geval van deelverhuur (ofwel de kantoorunit exclusief de grote benedenruimte van 66 m²) bedraagt de huurprijs € 225 per m² per jaar plus € 40 servicekosten per m² per jaar, te vermeerderen met BTW. De totale deelverhuurprijs, inclusief servicekosten, per jaar bedraagt € 32.595, te vermeerderen met BTW.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het object is voorzien van vloerbedekking, ingerichte keuken, verlichting, verwarming, wandafwerking, bureaus, lunchtafel.

BEZICHTIGEN
Stuur ons een bericht via het onderstaande contactformulier, per e-mail info@strauswolfs.nl of bel +31 (0)20 238 41 53. Direct contact opnemen met de makelaar kan ook. Zie daarvoor onze vermelding op DRS Makelaars in Amsterdam

Plan een bezichtiging

3 + 4 = ?